I N F O R M A R E

 

 

 

Testarea conducătorilor de autovehicule, tractoare agricole sau forestiere, ori tramvaie privind verificarea cunoașterii regulilor de circulaţie, în conformitate cu dispozițiile art. 106, respectiv art. 1061 din O.u.G. nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se susţine în fiecare zi de marți ora 12:00 și vineri ora 09:00, în clădirea situată în municipiul Satu Mare, Strada Petofi Sandor, nr. 32, județul Satu Mare (la parter, prima încăpere pe partea stângă).

Persoanele care se vor prezenta la această activitate vor deține asupra lor actul de identitate ori pașaportul, după caz, aflat în termenul de valabilitate.

Nu este permis accesul în sala de verificare a candidaților aflați într-o stare vădită de ebrietate sau într-o altă stare de natură a nu le permite susținerea testului, precum și a celor care nu au asupra lor actul de identitate ori pașaportul, după caz, aflat în termenul de valabilitate, ori au depăşit ora stabilită pentru desfășurarea activității.

Pentru informații referitoare la activitatea de testare a conducătorilor auto ori alte aspect ce intră în sfera noastră de competenţă, ne puteți contacta la numărul de telefon 0261/807777 - interior 20281 aferent I.P.J. Satu Mare - Serviciul Rutier, Evidență și Implementări Abateri.

Adresa de e-mail a Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Satu Mare este: circulaţie@sm.politiaromana.ro  sau  oug41.2016.sr@sm.politiaromana.ro